forside
Ansvarlig for Kollektivet
Kasper Tangen Adm.sekr. og studentmedarbeider
Kontakt e-post: kasper tangen
Arbeid: +47 22 98 15 11
Mobiltelefon: +47 979 60 518
Navigatørene for meg
Back to basic
Møtt og sett

Kollektivet

Godt fellesskap i Navigatørkollektivet
I Munchs gate 9 ved St. Olavs plass, midt i Oslo sentrum, ligger det et litt annerledes kollektiv. Her bor syv studenter som vil inspirere hverandre og andre til å leve som Jesu disipler.

Vi ønsker at kollektivet skal være et godt hjem hvor du også får et oppbyggelig fellesskap, blir utfordret og inspirert til å vokse i det å følge Jesus. Søknadsskjema finner du her

Hva skjer?

- På onsdager er det kollektivkveld hvor fellesskap, mat og Bibel står sentralt. På noen av kveldene blir det besøk av noen som vil undervise om et spennende tema.
- Det å bo i kollektivet innebærer også å være med på to årlige turer. Tidlig høst blir det en bli kjent tur. På nyåret er det studentkonferansen TimeOut i Bergen.
- Alle som flytter inn i kollektivet får en medvandrer; en person de kan møte jevnlig for samtale og bønn over en åpen bibel.

Informasjon

Alle beboerne i kollektivet har hvert sitt rom på mellom 10 og 13 kvadratmeter. Disse er fordelt over to etasjer med dusj og toalett i hver etasje. Det er felles stue og kjøkken. Prisen på rommene varierer noe med størrelsen og ligger i prisintervallet kr 4 100 til kr 4 300. Strøm, vann og kloakk kommer i tillegg, og utgjør fra høsten 2018 en fast sum på kr 560 i måneden.

Søknad om å bo i kollektivet

Er du student i Oslo mellom 19 og 25 år og synes at dette høres interessant ut? Da kan du laste ned søknadsskjemaet her, og sende utfylt skjema til post@navigatorene.no

Har du spørsmål? Send gjerne en mail eller ta kontakt med Kasper Tangen på tlf: 97960518

Søknadsfrist: snarest


Støtt Navigatørene

Det er mange måter å støtte Navigatørene på gjennom bønn, gaver til arbeidet og frivillig arbeid. Les mer her.

Kontakt oss
Telefon 22 98 15 15 post@navigatorene.no

Postboks 6920
St. Olavs plass
0130 Oslo
Besøksadresse
Munchs gate 9
0165 Oslo

Medarbeidere Konto: 3000.15.46747

 

Powered by Cornerstone