forside
Ansvarlig for Kollektivet
Kasper Tangen Adm.sekr. og studentmedarbeider
Kontakt e-post: kasper tangen
Arbeid: +47 22 98 15 11
Mobiltelefon: +47 979 60 518
Ny ressurs om medvandring
Back to basic
Møtt og sett

Kollektivet

Godt fellesskap i Navigatørkollektivet
I Munchs gate 9 ved St. Olavs plass, midt i Oslo sentrum, ligger det et litt annerledes kollektiv. Her bor syv studenter som vil inspirere hverandre og andre til å leve som Jesu disipler.

Vi ønsker at kollektivet skal være et godt hjem hvor du også får et oppbyggelig fellesskap, blir utfordret og inspirert til å vokse i det å følge Jesus. Søknadsskjema finner du her

Hva skjer?

- Onsdag er kollektivdagen. Noen onsdager er det internkvelder hvor fellesskap, mat og Bibel står sentralt. Andre ganger er det eksternkvelder hvor fokuset utad er det viktigste, og man inviterer venner og kjente til kollektivet.
- Det å bo i kollektivet innebærer også å være med på to årlige turer. Tidlig høst blir det en bli kjent tur. På nyåret er det studentkonferansen TimeOut i Bergen.
- Alle som flytter inn i kollektivet får en medvandrer; en person de kan møte jevnlig for samtale og bønn over en åpen bibel.

Informasjon

Alle beboerne i kollektivet har hvert sitt rom på mellom 10 og 13 kvadratmeter. Disse er fordelt over to etasjer med dusj og toalett i hver etasje. Det er felles stue og kjøkken. Prisen på rommene varierer noe med størrelsen og ligger i prisintervallet kr 4 000 til kr 4 200. Strøm, vann og kloakk kommer i tillegg, og utgjør fra høsten 2017 en fast sum på kr 540 i måneden.

Leiestart 1.juli

Søknad om å bo i kollektivet

Er du student i Oslo mellom 19 og 25 år og synes at dette høres interessant ut? Da kan du laste ned søknadsskjemaet her, og sende utfylt skjema til post@navigatorene.no

Har du spørsmål? Send gjerne en mail eller ta kontakt med Kasper Tangen på tlf: 97960518

 

Velkommen som søker!


Støtt Navigatørene

Det er mange måter å støtte Navigatørene på gjennom bønn, gaver til arbeidet og frivillig arbeid. Les mer her.

Kontakt oss
Telefon 22 98 15 15 post@navigatorene.no

Postboks 6920
St. Olavs plass
0130 Oslo
Besøksadresse
Munchs gate 9
0165 Oslo

Medarbeidere Konto: 3000.15.46747

 

Powered by Cornerstone