forside
Aktuelt materiell
Sammen i kjærlighet
En ressursbok for parforhold, familieliv og nærmiljø, hjelper deg å finne Bibelens visjoner og gode tanker for ekteskapet, barna og vårt nærmiljø. Samtidig gir den et innblikk i de psykologiske mekanismer som alltid er virksomme mellom mennesker. Dette er en jordnær bok – til praktisk nytte for alle som ønsker at brukbare relasjoner kan bli bedre.
Back to basic
Det handlar om livet
Hjelp på veien videre med Gud

Navigatørene for meg

Fra jeg ble introdusert for Navigatørene som fersk medisinstudent i Bergen i 2000, har Navigatørene for meg vært ensbetydende med et inkluderende fellesskap med sterkt fokus på Jesus.

Vektleggingen av å ha et personlig forhold til ham uavhengig av omgivelsene har betydd mer og mer etterhvert som jeg har flyttet rundt i landet. Å bruke Bibelen på egen hånd og lære bibelvers har vært en styrke.

Å være bevisst på å lete etter et bønne- og bibelfellesskap når man kommer til nye steder, er også noe Navigatørene har oppmuntret til. Det har betydd mye for mitt kristenliv. Fokuset på medvandring og å ha noen å dele tanker med, har også vært viktig.

Akkurat nå treffer jeg Navigatørene hovedsaklig gjennom samlingen "unge-voksne-time-out" en gang i året. Det er et privilegium å få undervisning og dele fellesskap med mennesker man har fulgt gjennom lang tid. Navigatørene for meg har betydd en velsignet kontinuitet i relasjoner, til Gud og til hverandre.

Jenny S. Menes

 

Støtt Navigatørene

Det er mange måter å støtte Navigatørene på gjennom bønn, gaver til arbeidet og frivillig arbeid. Les mer her.

Kontakt oss
Telefon 22 98 15 15 post@navigatorene.no

Postboks 6920
St. Olavs plass
0130 Oslo
Besøksadresse
Munchs gate 9
0165 Oslo

Medarbeidere Konto: 3000.15.46747

 

Powered by Cornerstone