forside
Ansvarlig for sommerleir
Olav Humlebrekke Leder 25+ og NavUng
Kontakt e-post: olav humlebrekke
Mobiltelefon: +47 970 89 365
Navigatørene for meg
Back to basic
Det handlar om livet

Familieleir

Familieleir 2020

Planleggingen av Navigatørenes familieleir 2020 er i gang.

Sett av dato!!!

Dato: 27. juni til 1.juli 2020 

Sted: Sørlandet Folkehøgskole

Påmelding åpnes i desember.

Vi håper å se deg/dere der. Velkommen til leir på Birkeland!

 


Leirlivet  

Sommerleiren er for folk som ønsker sommerferie i kombinasjon med inspirerende undervisning om troen og livet som vi lever.   

Formiddagene er delt: De voksne har under- visning, alenetid og partid (for de som kommer sammen med noen), og samtale i smågrupper. Barna har alders- og aktivitetsinndelt opplegg, de under 1 år følger de voksne.   

Midt på dagen er det fritid og, forhåpentligvis, sol og sommer! Badestrand i gangavstand, dyrepark i kjøreavstand, nærbutikk med is, mulighet for joggeturer, badebasseng hvis været svikter, seminarer – nok av muligheter for alle aldre.   

På kveldene er det uteaktiviteter for skolebarn, og skrikevakter for de minste som skal/bør sove. De voksne inviteres til samlinger med Jesus i sentrum og alle vi andre rundt.   

Ungdommene har egen leir. De mellom 13 og 18 år samles på Skuggestøl med Ingvill og Olav Humlebrekke. Se mer info på www.navigatorene.no/navung.   

Shape

Våre tanker om sommerleir 

På sommerleiren samler vi oss rundt Jesus, som ønsker å møte oss som hele mennesker - midt i livet. Med alt vårt! Som barn, ungdom og voksne. 

Navigatørenes visjon er at nye skal komme til tro ved at enkeltmennesker utrustes til å leve tydelige disippelliv. Vår erfaring er at ved å lage leir for mennesker i ulike aldre, skapes det en møteplass og en påfyllsstasjon for disippellivet – både for enkeltmennesker, par og familier. 

Viktige elementer på sommerleirene våre er forkynnelse, undervisning, lovsang og tid til samtaler med spørsmål som opptar oss. I gruppene står Bibel, samtale og forbønn sentralt. Det arrangeres også seminarer i løpet av leiren, for de som måtte ønske mer påfyll.  

Med sommerleiren ønsker vi å legge til rette for opplevelser av både sosial og åndelig art. 

Velkommen til leirdager på Sørlandet! 

 


 

Støtt Navigatørene

Det er mange måter å støtte Navigatørene på gjennom bønn, gaver til arbeidet og frivillig arbeid. Les mer her.

Kontakt oss
Telefon 22 98 15 15 post@navigatorene.no

Postboks 6920
St. Olavs plass
0130 Oslo
Besøksadresse
Munchs gate 9
0165 Oslo

Medarbeidere Konto: 3000.15.46747

 

Powered by Cornerstone