forside
Ansvarlig for sommerleir
Ole Martin Glomvik Daglig leder
Kontakt e-post: ole martin
Arbeid: +47 22 98 15 10
Navigatørene for meg
Back to basic
Møtt og sett

Sommerleir

Sommerleir 2019

Planleggingen av Navigatørenes sommerleir 2019 er godt i gang og datoene er satt.

Hold av 30. juni til 4. juli 2019 til flott leirfellesskap og god undervisning på Sørlandet Folkehøgskole. NB! Leiren er en uke senere enn det som var vanlig.

Brosjyren kommer og påmeldingen åpner medio januar.

Vi håper å se deg/dere der. Velkommen til leir på Birkeland!


Leirlivet

Sommerleiren er for folk som ønsker sommerferie i kombinasjon med inspirerende undervisning om troen og livet som vi lever. 

Formiddagene er delt: De voksne har under- visning, alenetid og partid (for de som kommer sammen med noen), og samtale i smågrupper. Barna har alders- og aktivitetsinndelt opplegg, de under 1 år følger de voksne. 

Midt på dagen er det fritid og, forhåpentligvis, sol og sommer! Badestrand i gangavstand, dyrepark i kjøreavstand, nærbutikk med is, mulighet for joggeturer, badebasseng hvis været svikter, seminarer – nok av muligheter for alle aldre. 

På kveldene er det uteaktiviteter for skolebarn, og skrikevakter for de minste som skal/bør sove. De voksne inviteres til samlinger med Jesus i sentrum og alle vi andre rundt. 

Ungdommene har egen leir. De mellom 13 og 18 år samles på Skuggestøl med Ingvill og Olav Humlebrekke. Se mer info på www.navigatorene.no/navung. 


Våre tanker om sommerleir

På sommerleiren samler vi oss rundt Jesus, som ønsker å møte oss som hele mennesker - midt i livet. Med alt vårt! Som barn, ungdom og voksne.

Navigatørenes visjon er at nye skal komme til tro ved at enkeltmennesker utrustes til å leve tydelige disippelliv. Vår erfaring er at ved å lage leir for mennesker i ulike aldre, skapes det en møteplass og en påfyllsstasjon for disippellivet – både for enkeltmennesker, par og familier.

Viktige elementer på sommerleirene våre er forkynnelse, undervisning, lovsang og tid til samtaler med spørsmål som opptar oss. I gruppene står Bibel, samtale og forbønn sentralt. Det arrangeres også seminarer i løpet av leiren, for de som måtte ønske mer påfyll. 

Med sommerleiren ønsker vi å legge til rette for opplevelser av både sosial og åndelig art.

Velkommen til leirdager på Sørlandet!


 

Støtt Navigatørene

Det er mange måter å støtte Navigatørene på gjennom bønn, gaver til arbeidet og frivillig arbeid. Les mer her.

Kontakt oss
Telefon 22 98 15 15 post@navigatorene.no

Postboks 6920
St. Olavs plass
0130 Oslo
Besøksadresse
Munchs gate 9
0165 Oslo

Medarbeidere Konto: 3000.15.46747

 

Powered by Cornerstone