forside
Ansvarlig for sommerleir
Ole Martin Glomvik Daglig leder
Kontakt e-post: ole martin
Arbeid: +47 22 98 15 10
Navigatørene for meg
Back to basic
Det handlar om livet

Familieleir

Familieleir 2019

Planleggingen av Navigatørenes familieleir 2019 er godt i gang og...

påmeldingen er nå åpen. Meld deg på her!

Dato: 30. juni til 4. juli 2019 NB! Leiren er en uke senere enn det som var vanlig.

Sted: Sørlandet Folkehøgskole

Vi håper å se deg/dere der. Velkommen til leir på Birkeland!

 


FAMILIELEIREN 2019 er under full planlegging! Komiteen er godt i gang og vi har tre spennende ting vi vil fortelle dere:

 

EN: Leiren blir en uke senere i år, fra søndag 30. juni til torsdag 4. juli. Dette er et prøveprosjekt da vi fikk tilbakemeldinger om at denne uken passet bedre for flere. Vi håper det legger gode rammer for at DU kan være sammen med oss disse dagene.

 

TO: De siste årene har leiren blitt kalt sommerleir, for å favne de også uten barn. I år ønsker vi å gå tilbake til FAMILIELEIR-konseptet og ønsker at det skal gjenspeiles i måten vi lager leiren på og hvilke tema som står i fokus. En konsekvens av dette, er også at vi vil teste ut en ny struktur for dagene på leiren; med familiemøte på formiddagen, grupper for barna med valgseminar for voksne om ettermiddagen (med tema som kommunikasjon med barn, trosformidling i hjemmet, ta vare på ekteskapet mm) og bibeltime/grupper på kvelden mens skolebarna har kveldsopplegget sitt.

Vi er spente og forventningsfulle og håper dette skal legge gode rammer for leiren vår. Vi skal selvsagt evaluere disse rammene sammen i etterkant. 

 

TRE: Vi har fått med oss en spennende bibeltimeholder: Ward Ballard (med familie). Ward og Kari Ballard var medarbeidere i studentarbeidet i Bergen fra 2000-2005. De flyttet deretter hjem til USA og har ikke vært tilbake i Norge - før nå!  Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake. Ward er fulltidsansatt i Navigatørene i USA og er en god formidler med et stort hjerte for Jesus. Vi gleder oss! 


Boalternativer

A. Rom i folkehøgskolens internat, alle måltider* servert.

B. Camping, alle måltider* servert.

C. Camping, middag servert, ordner brødmat selv.

D. Camping, ordner all mat selv, gårdsfest og kaffe/te er inkludert.

* alle måltider: frokost, nistelunsj, middag og kaffe/te

Priser

  Voksen 5-12 år 1-4 år
A 3500,- 1800,- 650,-
B 2800,- 1350,- 550,-
C 2200,- 1000,- 550,-
D 1600,- 700,- 550,-


*Familier med fler enn 3 barn/ungdommer betaler kun for de tre eldste barna.*Barn under 1 år gratis.

*Ved avbestilling etter 1. juni beregner vi 10% av deltakeravgift som avbestillingsgebyr.

*Betaling skjer på Birkenland. Vi har betalingsterminal (terminalen tar ikke kredittkort).


Leirlivet

Familieleiren er for folk som ønsker sommerferie i kombinasjon med inspirerende undervisning om troen og livet som vi lever. 

Formiddagene er det familiemøte hvor det er plass til alle, både store og små. 

Midt på dagen er det fritid og, forhåpentligvis, sol og sommer! Badestrand i gangavstand, dyrepark i kjøreavstand, nærbutikk med is, volleybal, mulighet for joggeturer, badebasseng hvis været svikter.

På ettermiddagene arrangeres det valgseminarer for voksne. Barna har alders- og aktivitetsinndelt opplegg, de under 1 år følger de voksne. 

På kveldene er det uteaktiviteter for skolebarn, og skrikevakter for de minste som skal/bør sove. De voksne inviteres til undervisning og samtalegrupper med Jesus i sentrum og alle vi andre rundt. 

Ungdommene har egen leir. De mellom 13 og 18 år samles på Skuggestøl med Ingvill og Olav Humlebrekke. Se mer info på www.navigatorene.no/navung. 


Våre tanker om familieleir

På familieeiren samler vi oss rundt Jesus, som ønsker å møte oss som hele mennesker - midt i livet. Med alt vårt! Som barn, ungdom og voksne.

Navigatørenes visjon er at nye skal komme til tro ved at enkeltmennesker utrustes til å leve tydelige disippelliv. Vår erfaring er at ved å lage leir for mennesker i ulike aldre, skapes det en møteplass og en påfyllsstasjon for disippellivet – både for enkeltmennesker, par og familier.

Viktige elementer på familieleirene våre er forkynnelse, undervisning, lovsang og tid til samtaler med spørsmål som opptar oss. I gruppene står Bibel, samtale og forbønn sentralt. Det arrangeres også seminarer i løpet av leiren, for de som måtte ønske mer påfyll. 

Med familieleiren ønsker vi å legge til rette for opplevelser av både sosial og åndelig art.

Velkommen til leirdager på Sørlandet!


 

Støtt Navigatørene

Det er mange måter å støtte Navigatørene på gjennom bønn, gaver til arbeidet og frivillig arbeid. Les mer her.

Kontakt oss
Telefon 22 98 15 15 post@navigatorene.no

Postboks 6920
St. Olavs plass
0130 Oslo
Besøksadresse
Munchs gate 9
0165 Oslo

Medarbeidere Konto: 3000.15.46747

 

Powered by Cornerstone